Livrare nationala

in 24-48 ore

Plati 100% sigure

Plata rapida cu cardul

021.337.28.65

Luni-Vineri: 10.00-17.00


Biscuiti din tărâţe de ovăz cu alune - Dieta Dukan

25.05 LEI


Pretul contine TVA
Cod Produs: 239
12345

225g  

Producator: Dieta Dukan

Disponibilitate: -

Lipsa stoc

Biscuiti din tărâţe de ovăz cu alune (Hazelnut Chips Oat Bran Biscuits) - Dieta DUKAN - 225g
In cadrul Metodei Dukan 3 biscuiti Dukan din tarate de ovaz cu cocos reprezinta echivalentul a 2 portii de alimente tolarate.
Cantitate permisa in faza 1 (Atac) 0
Cantitate permisa in faza 2 (Croaziera) 3 biscuiti/ zi
Cantitate permisa in faza 3 (Consolidare) 4 biscuiti/ zi
Cantitate permisa in faza 4 (Stabilizare) nelimitat (ca parte componenta a unei diete echilibrate)
Ingrediente: tărâțe de ovăz 65%, fibre de salcam, îndulcitor: maltitol, sub formă de praf degresat lapte degresat 5%, ulei de rapiță de 3%, ulei de copra 3%, ou integral sub formă de praf, proteine din lapte: cazeină, gluten de grâu, alune de pădure aromatizant 1%, praf de copt : amoniu și carbonat de sodiu, sare, îndulcitor
Un pachet contine 18 biscuiti, contribuind la necesarul zilnic recomandat de tarate de ovaz.
Alergeni Contine gluten si soia. Poate contine urme de : lapte, oua si susan. Acest produs este preparat cu atentie într-un atelier care foloseşte făină albă, lapte, sulfiti, fructe cu coajă dură şi susan.
Valori nutritionale 100 g 1 bucata (25 g)
Energie 1581 kJ
376 kcal
592.9 kJ
141 kcal
Proteine 18 g
3 g
6,8 g
Glucide
din care zaharuri
48 g
2,3 g
18 g
1,1 g
Grasimi
din care acizi graşi saturaţi
12,3 g
4,1 g
4,6 g
1,5 g
Fibre alimentare
din care beta glucani
15,9 g
5,46 g
6 g
2 g
Sodiu 0,167 g 0,1 g
Conditii de pastrare Pentru a te bucura de biscuiţi crocanţi si a conserva beneficiile acestora, pastreaza biscuitii într-un loc întunecat, uscat şi răcoros.
Consumul excesiv de maltitol poate avea efecte laxative
TERMEN DE VALABILITATE 29.09.17
 

Doar userii inregistrati pot posta comentarii! Înregistreaza-te acum!

Daca aveti deja un cont de utilizator, click AICI pentru autentificare.