Livrare nationala

in 24-48 ore

Plati 100% sigure

Plata rapida cu cardul

021.337.28.65

Luni-Vineri: 10.00-17.00


Fulgi de ovaz fin - Pirifan

4.93 LEI


Pretul contine TVA
Cod Produs: 1024
12345 (1 note)

Disponibilitate: In stoc

500 gr

Producator: Pirifan
 
 

Fulgi de ovaz fin - Pirifan 500 gr
Contin betaglucani care inbunatesc digestia si reduc riscul de obezitate si boli cardiovasculare. Datorita texturii fine este ideal pentru micul dejun al copiilor. In contact cu laptele sau iaurtul capata o textura cremoasa pe care copii o vor iubi.
 
Ingrediente: produsul este fabricat din boabe de ovaz
 
Istoric: Ovăzul este o plantă cultivată în mod special pentru grăunțele ei, care își găsesc utilizări în alimentație și foarte răspândită și populară datorită sursei bogate de carbohidrați cu absorbție lentă. În Germania fulgii de ovăz sunt foarte populari și folosiți în tot felul de diete, inclusiv cure de slăbire sau menținere a greutății, ovăzul fiind folosit și ca plantă furajeră. În Romănia, în anii 80, ovăzul era ingredientul principal al surogatului de cafea nechezol.
 
Proprietăţi: Fulgii de ovăz sunt bogați în fibre insolubile, cât și fibre solubile, extrem de benefice sănătății. O sursă excelentă de nutrienți, fulgii de ovăz fin au în compoziția lor vitamina E, cât și vitamine esențiale din complexul B. Printre mineralele extrem de benefice din ovăz se numără magneziu, fier, cupru, calciu și zinc. De asemenea, ovăzul este o sursă excelentă de proteine.
 
Beneficii: Fulgii de ovăz fin de la Pirifan sunt extrem de benefici organismului uman, aceștia având proprietăți nutritive care îi recomandă drept unele dintre cele mai sănătoase alimente. Datorită conținutului lor de substanțe fotochimice și a fibrelor insolubile, fulgii de ovăz fin de la Pirifan reprezintă un inamic de temut al cancerului. De asemenea, fulgii de ovăz fin, indiferent de rețeta în care sunt integrați, reduc riscurile apariției bolilor de inimă. Fulgii de ovăz fin asigură o bună funcționare a sistemului digestiv, iar fibrele sale solubile pot reduce colesterolul rău (LDL), fără să-l afecteze pe cel bun (HDL).
 
Reţete: Prăjitura de mere cu fulgi de ovăz poate reprezenta desertul ideal pentru cei care nu pot renunța la dulciuri, dar vor ca acestea să fie sănătoase și bogate în nutrienți. Se călesc 10-12mere decojite și tăiate în bucăți mari cu zahăr într-o cratiță, după care se adaugă 100 g stafide și se închide focul. Apoi se topește 100g zahăr brun alături de 250g unt și 50g miere și se adaugă 300g fulgi de ovăz , 300g făină albă, 100g migdale mărunțite și scorțișoară, după gust. Se pun toate ingredientele rezultate într-un vas, care se coace la cuptorul preîncălzit preș de 50 de minute.
 
Valori nutriţionale  medii/100g:
Valoare energetic : 367kcal
Proteine: 13,5g
Glucide: 57g
Lipide: 7g
Fibre: 11g
Sare 0,05g
 
Produs in Cehia.
 
 

Doar userii inregistrati pot posta comentarii! Înregistreaza-te acum!

Daca aveti deja un cont de utilizator, click AICI pentru autentificare.