Livrare nationala

in 24-48 ore

Plati 100% sigure

Plata rapida cu cardul

021.337.28.65

Luni-Vineri: 10.00-17.00

Sale
-12%

Mix pentru blat de pizza fara carbohidrati - NoCarb

37.83 LEI

42.99 LEI

Cod Produs: 2168
12345

Disponibilitate: In stoc

400 g

Producator: NoCarb Noodle
 
 

Mix pentru blat de pizza fara carbohidrati - NoCarb 400g
0%         .          Carbohidrați
·         Gluten
·         Zahăr
·         Cereale
·         Soia
·         Amidon
·         Produse lactate sau produse derivate din lapte
·         Făină din semințe oleaginoase
 
Mod de preparare: pentru o pizza de dimensiune 28-30 cm
  • 120 g NoCarb Mix pentru Pizza
  • 200ml apă
  • 40 ml ulei (de preferat de cocos)
   Adăugați la mix uleiul și apa și amestecați bine. Așezați aluatul pe o hârtie de patiserie și cu mișcări circulare și cu mâna umedă formați blatul în forma și dimensiunea dorită (umeziți mâna de mai multe ori dacă este cazul). Ungeți cu sos de pizza și puneți topping după gust – fără cașcaval.
   Timp de coacere: 20 min la 180C (în cuptor preîncălzit) sau după ce trece testul cu scobitoarea. Ulterior, se adaugă și cașcavalul si se dă înapoi la cuptor până ce cașcavalul se va rumeni. Timpul de coacere depinde și de tipul de cuptor (electric/ tradițional)
 
Ingrediente: fibre alimentare (celuloză), praf de ou, praf de albuș de ou, îndulcitor: eritritol, agent de îngroșare: coajă de psyllium, făină de konjac, gumă xantan, agent de afânare: bicarbonat de sodiu, drojdie uscată, regulator de aciditate: acid citric, GDL (glucono-delta-lactonă), sare.
 
Declarație nutrițională     100g*
Valoare energetică  954 Kj / 228 Kcal
Proteine                    10 g
Grăsimi                    4,3 g
   din care saturate  0,90 g
Carbohidrați              1,3 g
   din care zaharuri 0g
Fibre                          61,32 g
Sodiu                        2,70 g
*Valori Calculate
 
Condiții de păstrare: la loc uscat și răcoros.
Produs în UE.
 

Doar userii inregistrati pot posta comentarii! Înregistreaza-te acum!

Daca aveti deja un cont de utilizator, click AICI pentru autentificare.