Livrare nationala

in 24-48 ore

Plati 100% sigure

Plata rapida cu cardul

021.337.28.65

Luni-Vineri: 10.00-17.00


Orez din faina de konjac - NoCarb Noodle

8.99 LEI


Pretul contine TVA
Cod Produs: 1018
12345

Disponibilitate: In stoc

330g (250g netto)

Producator: NoCarb Noodle
 
 

Paste sub forma de orez din faina de konjac - NoCarb Noodle 320g (250g greutate neta)
Paste sub forma de orez din faina de konjac - NoCarb Noodle sunt ideale pentru inlocuirea orezului in preparate.
Konjac este o rădăcină comestibilă a unui arbore asiatic cu același nume. Este un aliment fără gluten, 100% natural si nu provoaca alergii. Aproape că nu are calorii și absoarbe până la 100 de ori greutatea sa în apă (de 70 de ori mai mult decât tărâțele de ovăz). Konjac este, așadar, un aliment ideal care ne satură fără să ne aducă prea multe calorii! 
În plus față de senzația de sațietate, konjac scade glicemia și colesterolul pentru că fibrele glucomanan absorb apa în mod eficient în tractul digestiv și scad absorbția de carbohidrați.
Ingrediente: apa, hidroxid de calciu, faina de Konjac.
Mod de preparare: Turnati continutul pachetului intr-o strecuratoare si clatiti bine cu apa rece. Separat, se pune apa la fiert, iar cand clocoteste adaugati taieteii si lasati timp de un minut. Strecurati bine inca o data si folositi taieteii in supe, salate, cu sosuri sau garnitura.
Apa are un puternic miros de calciu care nu afecteaza gustul si dispare dupa o strecurare adecvata.
Pastele nu au gust propriu, insa preiau imediat aromele mediului.
Sfat util: in cazul in care va deranjeaza mirosul de calciu – preparati apa rece cu otet sau zeama de lamaie, (cca 500 ml apa si 4 linguri de otet/lamaie) puneti pastele in aceasta apa amestecati o singura data si calatiti imediat cu apa rece de la robinet. (nu se lasa mult timp in apa cu otet/lamaie pentru ca preia gustul foarte repede).
NU contin GLUTEN!
NU contin SOIA!
NU contin ZAHAR!
NU contin GRASIMI!
Valori nutritionale/100 gr:
Energie 37 kg/9kcal
Proteine <0.20 gr
Grasimi 0.12 gr
Acizi grasi saturati <0.01 gr
Amidon >0.03 gr
Carbohidrati 0.59 gr
   din care zahar 0.59 gr
Fibre alimentare 2.85 gr
Sodiu 0.01 gr
 
Dupa deschidere se pastreaza la frigider!
 
Retete gasiti pe BLOG-ul Nostru si pe pagina de Facebook
 
 
 

  • Tip faina Konjac
  • Tip faina 2
  • Forma Orez
  • Integrale
  • Bio

Doar userii inregistrati pot posta comentarii! Înregistreaza-te acum!

Daca aveti deja un cont de utilizator, click AICI pentru autentificare.