Livrare nationala

in 24-48 ore

Plati 100% sigure

Plata rapida cu cardul sau cash la livrare

021.337.28.65 sau 021.371.24.26

Luni-Vineri: 10.00-17.00


Zahar din flori de cocos 500g - Trendavit

23.99 LEI


Pretul contine TVA
Cod Produs: 1316
12345

Disponibilitate: In stoc

500gr

Producator: Trendavit
 
 

Zahar din flori de cocos - Paleolit 500gr
Valori nutritionale per 100gr
Valoare energetica 1604kJ / 383Kcal
Grasimi 0.5gr
din care saturate 0gr
Carbohidrati 92.08gr
din care zaharuri 87.53gr
Proteine 2.57gr
Sare 0.05g
Fier 0.04gr
Tara de origine: Indonezia
Termen de valabilitate nelimitat in conditii optime
A se pastra la loc uscat si racoros
 
Atunci când este consumat cu moderaţie, la fel ca multe alte lucruri, zahărul de cocos (zahărul de palmier) poate fi o parte importantă dintr-o alimentaţie sănătoasă. Mai ales dacă înlocuieşte zahărul rafinat obişuit, care este tipul de zahăr cel mai des întâlnit, dar şi cel mai dăunător.
Pentru a fabrica zahărul din flori de cocos, trebuie recoltată seva florilor de Cocos Nucifera, un cocotier care crește doar în India, America de Sud și în zonele tropicale din Pacific. După ce atinge vârsta de 15 ani, acest cocotier începe să producă nuci de cocos. Zahărul din flori de cocos este produs din seva florilor încălzite, acestea transformându-se într-un zahăr suculent, nerafinat. Acesta are un gust plăcut de caramel. Unii cocotieri pot produce până la 25 de kilograme de sevă pe zi.
Zahărul de cocos este folosit în Asia de câteva mii de ani. În mod impresionant, zahărul de cocos este plin de minerale nutritive şi vitamine. Oferind o gamă largă de valori nutriţionale, zahărul are un nivel mare de vitamina C, vitaminele B (B1, B2, B3, B6), fier, potasiu, magneziu şi zinc.
Pe lângă toate acestea, indexul său glicemic este relativ redus, cu o valoare de 35, în timp ce zahărul făcut din trestie albă are un indice de 70.
Zahărul de cocos este o opţiune minunată pentru diabetici sau pentru orice persoană care încearcă să găsească un îndulcitor cu puţine calorii şi cu un gust plăcut, puţin caramelizat. Practic, acest produs stabilizează nivelul zahărului din sânge, spre deosebire de fluctuaţiile continue pe care le generează zahărul alb.
 
 

Doar userii inregistrati pot posta comentarii! Înregistreaza-te acum!

Daca aveti deja un cont de utilizator, click AICI pentru autentificare.

Aviz legal
Ambalajele și materialele originale ale produselor pot conține informații complete si diferite de cele afișate pe site-ul nostru. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate și că citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile înainte de a utiliza sau consuma un produs.