2-min1-1024x683
Ingrediente
Etape
 1. Intr-un bol, combinam faina de seminte de in cu mixul de fibre, eritritolul cu stevia, vanilia macinata si praful de copt. Adaugam ouale, albusul, piureul de mar si coaja rasa de portocala si le incorporam. Initial imi place sa folosesc spaluta, iar atunci cand simt ca incorporarea devine dificila o pun deoparte si incep sa framant aluatul cu mainile.
2. Intindem aluatul intr-o foaie cu grosimea de aproximativ 0.3 cm. In cazul in care simtiti ca acesta de lipeste de sucior, puteti pune un strat de folie transparenta peste aluat si dupa sa continuati sa-l intindeti.
3. Folosind un pahar sau o forma la alegere, decupati biscuitii. Aluatul ramas se framanta din nou si se intinde, pentru ca vrem sa folosim toata compozitia. Repetam procesul de intindere si decupare pana cand am epuizat tot aluatul. Eu am obtinut 13 biscuiti cu greutatea totala de 280g.
4. Asezam biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de 20 de minute.
5.  Transferam biscutii pe un gratar si ii lasam sa se raceasca complet sau ii mancam calzi.
NutritionLabel-151 Un biscuite are numai 34kcal, 1.2g de grasimi si 4.8g de fibre! sursa: www.dulciurilenuingrasa.ro

Comentarii