2-min3-1024x683
Ingrediente 
Portii: 8 briose
1. Cu ajutorul unui blender, transformam bananele intr-un piure fin.
2. Adaugam oul, albusurile si eritritolul cu stevia si mixam totul pana cand amestecul si-a marit volumul si a devenit aerat.
3. Adaugam mixul de fibre, faina de cocos, praful de copt, vanilia macinata si aroma de banane si mixam totul pana la incorporarea tuturor ingredientelor. Va puteti opri periodic pentru a curata peretii bolului cu ajutorul unei spatule din silicon.
4. Impartim compozitia, cat se poate de egal, in cele 8 forme de briose. Asezam cateva banane deshidratate peste aluatul din fiecare forma si le presam putin cu degetele. Aluatul rezultat nu o sa fie foarte fluid, de aceea va recomand sa folositi o lingura pentru distribuirea compozitiei. In cazul in care compozitia nu s-a distribuit uniform in interiorul formelor, puteti lovi usor tava metalica de masa. Acest lucru va ajuta si la eliminarea bulelor de aer din compozitie.
5. Coacem briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de 40-45 de minute sau pana cand briosele au devenit aurii la suprafata.
6. Le lasam sa se raceasca timp de 10 minute in forma metalica, dupa care le servim sau le transferam pe un gratar si le lasam sa se raceasca complet.
3-min2-1024x642 4-min2-1024x683
Pofta buna!

Comentarii