12079279_564874217008314_4588287107662788062_n Pentru aluatul de clatite: 4 bucati

2 oua 2 albusuri de ou 1 lingura ulei de cocos 100 ml lapte 100 ml apa minerala carbogazoasa Putina sare Putin indulcitor (eritritol) 1 lingurita praf de copt paleo 2 lingurite mac 2 linguri mix fibre cu faina de Konjac NoCarb Noodle

Ingredientele le amestecam pana au o textura cremoasa cu ajutorul blenderului vertical, lasam sa stea apoi 10 minute in frigider, daca e nevoie mai putem adauga putina apa minerala. Le prajim la temperatura medie si le umplem cu crema. Sunt foarte gustoase atat calde cat si reci! Pofta buna! Crema: 200 ml lapte 1-2 lingurite aroma de vanilie 2 galbenusuri de ou 20 g indulcitor (eritritol) dupa gust 1 lingurita faina konjac Se bat spuma galbenusurile cu indulcitorul si aroma de vanilie, se adauga laptele si se dau intr-un clocot, amestecand continuu. Se da la o parte vasul de pe foc, iar cand s-a racit putin, se adauga si faina de konjac si se lasa sa mai stea putin. Albusurile se folosesc la aluatul de clatite. Aceasta crema este la fel de delicioasa servita la pahar cu bucati de fructe, in checuri...doar imaginatia impune limite la ce am mai putea folosi aceasta crema.

Comentarii