
Ingrediente:
- 85 grame faina No Carb
- 50 grame branza Philadelphia
- 50 grame mascarpone
- 15 grame drojdie dizolvata in 3 linguri apa
- 3 oua medii
- indulcitor
- aroma cozonac
Umplutura:
- 30 grame nuca
- 20 grame cacao neagra
- indulcitor
- esenta rom
Ingredientele pentru umplutura le-am introdus in blender si le-am permis sa se amestece usor, cu doar cateva pulsatii. Intr-un castron mare, am framantat ingredientele pentru aluat si le-am lasat la dospit circa o ora, la temperatura camerei. Am intins o foaie de copt peste care am pus aluatul. Am stropit cu apa sucitorul si am intins o foaie de 5 mm grosime, pe care am umplut-o cu mixul de cacao si nuci. Am rulat cu grija si am introdus cozonacelul, cu tot cu foaie de copt, intr-o punga pentru friptura, pe care am legat-o etans la gura. Am copt cozonacul asa circa o ora, la foc minim. Am scos cozonacul din punga si l-am lasat in cuptor, in tava de copt, pentru inca 30 de minute, la aceeasi temperatura. Cu 5 minute inainte de a-l scoate, l-am uns cu putin ou batut si indulcitor pudra. Cozonacul si-a dublat volumul si este incredibil de pufos si aromat. Enjoy! sursa: http://www.dietaketogenica.ro/
Comentarii