1914768_1079578808761324_4788649710124280887_n Ingrediente:
  • 125 g faina mix de fibre fara carbohidrati
  • 300 ml "lapte"( adica 100 ml smantana pentru frisca si 200 ml apa)
  • 50 g tagatoza
  • 1 ou la temperatura camerei
  • 50 g unt 82% la temperatura camerei
  • esenta de lamaie sau coaja rasa
  • 14 g drojdie uscata
  • un praf de sare.
  • Pentru decor 80 g ciocolata neagra 85%, nuca macinata, fulgi de cocos, migdale

Pentru inceput am pus drojdia in "laptele" caldut si tagatoza,am amestecat si am lasat sa stea 5 minute. Intr-un bol mai mare am pus faina mix de fibre peste care am adaugat drojdia cu laptele, oul, praful de sare si esenta sau coaja de lamaie. Am framantat un pic apoi am adaugat si untul si am continuat sa framant pana a rezultat un aluat dens si elastic. Am acoperit vasul cu folie alimentara si l-am pus la dospit intr-un loc caldut. Dupa ce a crescut l-am intins intre 2 folii de celofan in strat mai gros si am decupat gogosile. Le-am pus pe folie de copt in tava si am acoperit tava apoi si am mai lasat sa creasca circa 20 minute,apoi le-am pus la copt la foc potrivit 15-20 minute. Pentru decor am topit ciocolata pe bain-marie dupa care am trecut fiecare gogoasa prin ea si am presarat cu fulgi de cocos, nuca macinata si migdale maruntite. reteta de Let's cook keto

Comentarii