
85 g mix de fibre cu faina de Konjac NoCarb Noodle 2 oua 4 linguri ulei de cocos lichid sau ulei din seminte de struguri + 1 lingura ulei pentru uns 150 ml apa 2 linguri indulcitor Un varf de sare Vanilie Praf de copt si drojdie (o lingurita) Umplutura: 2-3 linguri indulcitor 1 ½ linguri cacao
Dizolvam drojdia in apa, apoi amestecam restul ingredientelor intr-un vas si le framantam bine la final. Drojdia nu dospeste atat de tare ca in cazul aluatului cu faina obisnuita, dar celuloza nedigerabila din aceste fibre este hrana pentru aceasta ciuperca se poate obtine totusi o corectare de textura. Aluatul il impartim in 2, si il intindem la o grosime de 5 mm (le-am intins pe o foaie siliconata cu o vergea unsa bine cu ulei) Il ungem cu putin ulei si presaram cacaoa cu indulcitor, rulam aluatul si apoi il lasam la frigider pentru 15 minute. Cand l-am scos de la rece, il feliem, il asezam pe hartie de copt si se da la cuptor. Portia care se vede in poza s-a facut cu jumatate din cantitate + 1 bucata care s-a mancat in timpul sesiunii foto Valori nutritionale per total/ 1 bucata (din aceasta cantitate se obtin aproximativ 25 de bucati) Energie: 693,8 Kcal / 27,75 Kcal Proteina: 19,83 g / 0,79 gr Grasime: 66,89 g / 2,67 g Carbohidrati: 8,7 g / 0,34 g

Comentarii