12548962_1196374993709191_6559427212908410944_n
  • 125 g faina mix de fibre
  • 15 g drojdie proaspata
  • 300 ml apa calduta
  • 1 ou
  • 25 g untura de porc
  • 1 lingurita de sare Himalaya
  • 110 g jumari
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ou batut pentru uns pogacelele si chimen pentru decor.

Jumarile le-am facut pasta cu blender-ul vertical si le-am asezonat cu sare si piper dupa gust. Drojdia am dizolvat-o in apa calduta. Intr-un castron se amesteca faina si sarea cu untura de porc pana capata un aspect faramicios, se adauga oul si apoi apa cu drojdia dizolvata. Aluatul rezultat se lasa la odihnit la temperatura camerei. Avand alta treaba prin bucatarie l-am lasat sa stea cam 1 ora. Am intins aluatul intre folii de celofan si peste el am intins pasta de jumari,l-am impachetat si dat la rece jumate de ora. Se repeta procedeul pana se termina pasta de jumari. La final am intins aluatul si am taiat cu un pahar, le-am uns cu oul batut si am presarat chimen si sare. Se coc circa20-30 minute reteta de Let's cook keto

Comentarii