
600 gr mere calite si pudrate cu scortisoara Blatul: 100 ml albus 1 ou 100 ml lapte batut 50 gr mix de fibre fara carbohidrati NoCarb 30 gr tarate de ovaz 10 ml clio lichid Crema 1. 50 gr budinca de vanilie 1 plic gelatina. Budinca se amesteca cu gelatina hidratata si se toarna peste merele rase. Crema 2: 300 ml iaurt 15 ml clio lichid Un albus Un plic gelatina. Iaurtul se amesteca cu albusul si cu gelatina hidratata. Asamblarea: Ingredientele pentru blat se amesteca si se obtine o compozitie care se pune in tava la copt la 180 gr pana trece testul cu scobitoarea. Cand blatul este gata se scoate din tava si se pune intr-o forma in care in prealabil am asezat folie. Se pune blatul peste folie, apoi se intinde peste blat budinca cu merele calite si deasupra crema de iaurt. Se pudreaza cu scortisoara si se da la frigider pentru 24h. Se taie a doua zi in forma dorita. reteta oferita de Nadia Stanomira
Comentarii