
2 oua 4 linguri iaurt 2 linguri mix de fibre NoCarb 1 cupa proteina Jumatate plic praf de copt Indulcitor si esente dupa gust 100 ml lapte Aluatul trebuie sa fie lichid, in cazul in care iese mai gros, se subtiaza cu lapte. Ingrediente Crema: 300 gr dovleac copt Scortisoara 1 lingurita ulei de cocos Forma de copt se tapeteaza cu hartie de copt si se pune la copt dovleacul peste hartia de copt. Dovleacul se pudreaza cu scortisoara si se da la copt 20 minute la foc mediu. Pentru aluat se bat albusurile spuma iar galbenusurile se amesteca cu laptele si cu celelalte ingrediente. La final se adauga si albusurile spuma si se amesteca totul usor. Se pune in tava peste dovleacul copt si se da la cuptor la 150 de grade. Cand totul este copt, se rastoarna si se ruleaza rulada cu dovleacul spre interior cu ajutorul unei folii. reteta oferita de Nadia Stanomira
Comentarii