
:
- 130 g faina fara carbohidrati
- 110 g unt 82% la temperatura camerei
- 2 ouă
- un praf de sare
- 200 ml apă.
Se amestecă totul și framantam până obținem un aluat omogen și elastic pe care îl dăm la rece jumătate de oră până pregătim compoziția.
Umplutura:
Scoatem aluatul de la frigider și îl împărțim în 2 părți. Întindem o jumatate pe o foaie de copt și cu un capac îl tăiem perfect rotund. Punem în mijlocul foii compoziție apoi pe margini și acoperim cu cealaltă jumătate de aluat întins un pic mai mare. După ce aranjam bine și a doua foaie de aluat,tăiem din nou după capac sa rămână rotund. În mijloc așezăm un bol sau o cană apoi cu un cuțit tăiem "petalele" și răsucim sa se vadă compoziția.
Pentru uns: 
- 250 g spanac opărit și tocat
- 350 g telemea de vacă
- 1 ou
- sare și piper după gust.


- 1 gălbenuș
- 1 lingura smântână lichidă.


Comentarii