12938323_1256588424354514_6020625571991568563_n Pentru crustă

:

Se amestecă totul și framantam până obținem un aluat omogen și elastic pe care îl dăm la rece jumătate de oră până pregătim compoziția.

Umplutura:
  • 250 g spanac opărit și tocat
  • 350 g telemea de vacă
  • 1 ou
  • sare și piper după gust.
13001188_1256588714354485_4388405139541565175_n Scoatem aluatul de la frigider și îl împărțim în 2 părți. Întindem o jumatate pe o foaie de copt și cu un capac îl tăiem perfect rotund. Punem în mijlocul foii compoziție apoi pe margini și acoperim cu cealaltă jumătate de aluat întins un pic mai mare. După ce aranjam bine și a doua foaie de aluat,tăiem din nou după capac sa rămână rotund. În mijloc așezăm un bol sau o cană apoi cu un cuțit tăiem "petalele" și răsucim sa se vadă compoziția. 12994348_1256588567687833_2628938008101795334_n Pentru uns:
  • 1 gălbenuș
  • 1 lingura smântână lichidă.
Am uns tarta pe fiecare petala și am presărat un pic de susan în mijloc. Am copt la foc mediu circa 1 oră. 12936720_1256588357687854_591699798051283490_n13007353_1256588297687860_1095679649715370222_n

reteta de Let's cook keto

Comentarii