12512630_982612101810908_4189019692063413662_n Blat:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile si restul ingredientelor se mixeaza separat si se adauga lapte lichid ca sa obtii o compozitie usor lichida. Se adauga albusurile.... amestecand usor.... Se coace in tava rotunda la cuptor pana trece testul cu scobitoarea! Se lasa sa se raceasca in forma! Crema:

Glazura: sos de ciocolata din cacao, lapte sau apa calda si indulcitor Asamblare finala: blatul se taie in doua. Primul blat  se insiropeaza cu lapte si cu indulcitor, se unge cu jumate din crema dupa care se monteaza al doilea blat, se insiropeaza cu lapte si cu indulcitor, se unge cu a doua jumate din crema. SE toarna glazura s se decoreaza dupa preferinta. 12645179_982612141810904_4754361965094766601_n

reteta oferita de Ticu Anca

Comentarii

Articole similare