
200 g morcov ras (3 morcovi medii) 2 linguri mix de fibre cu faina de Konjac NO Carb 3 lingurite seminte de susan alb (fulgi) 1 ou ~100 ml apa Sare de Himalaya Se amesteca bine ingredientele mai sus. Se imparte aluatul in 3 parti si se turteste cu o furculita. Se baga in cuptorul preincalzit, pe foaie de copt siliconata, pentru 15 minute la 200 de grade, functia incalzire jos+sus; Optional, se mai pot lasa inca 5 minute cu functia grill+ventilare sa se rumeneasca mai bine. Ingredienete pentru crema de linte: 500 ml apa 200 g linte 3 catei usturoi Jumatate de lingurita de curcuma si sare Himalaya
Se fierbe lintea in apa cu sare si curcuma, la care se adauga si 3 catei de usturoi. Cand este fiarta, se strecoara si se baga la blender, insa nu este necesar a se obtine o textura omogena. Puiul se prepara la cuptor si poate fi condimentat dupa bunul plac: sare Himlaya, piper negru, chimen macinat, granule de usturoi, paprika si putin ghimbir (cei ce apreciaza gustul mai mai iute poate inlocui cu piper cayenne) Pofta buna!
Comentarii