
Ingrediente
Briose
- 100 g faina BIO de teff
- 100 g faina integrala de orez
- 60 g eritritol cu stevia
- 1 lingurita faina de konjac
- 1/2 plic praf de copt
- 1/4 lingurita vanilie macinata
- 1/4 lingurita sare
- 100 ml sana cu 3,5% grasime
- 2 bucati oua
- 2 bucati albusuri
- 5 ml ulei de cocos
- 10 picaturi aroma de vanilie
- 30 g stafide
Decor
- 18 g stafide
- 12 g picaturi de ciocolata fara zahar
Portii: 6 briose
Etape 1. Intr-un bol, combinam toate ingredientele uscate. 2. Adaugam sana, ouale, albusurile, uleiul de cocos si picaturile flavdrops si mixam totul pana la omogenizare. Adaugam stafidele si se incorporam cu ajutorul unei spatule din silicon. 3. Turnam compozitia in forme si presaram decorul (stafidele si picaturile de ciocolata). Coacem briosele timp de 25-30 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius. 4. Le lasam sa se raceasca putin dupa care fie le servim, fie le transferam pe un gratar si le lasam sa se raceasca complet. 5. Enjoy!
reteta de http://dulciurilenuingrasa.ro/
Comentarii