1-min1-1024x703
Ingrediente
Etape
Marinarea Puiului
  1. Pieptul de pui se curata de grasime, se taie in cuburi si se transfera intr-un bol. Tocam 70g de ceapa julien si o punem in acelasi bol. Presaram putina sare, usturoi granulat si piper alb si turnam 50ml de vin alb. Amestecam totul foarte bine si acoperim bolul cu folie alimentara. Punem puiul in frigider si il lasam acolo timp de 12 ore.
Gatirea Pastelor
  1. Puneti pastele intr-o strecuratoare si clatiti-le cu apa rece timp de 2-3 pana sau pana cand a disparut mirosul de calciu. Transferati-le intr-un bol si lasati-le acolo pana cand preparam sosul.
  2. Tocam ceapa ramasa marunt si ciupercile in felii subtiri.
  3. Punem uleiul si untul intr-o tigaie si le incalzim pana cand cel din urma s-a topit complet. Adaugam ceapa si o calim. Adaugam puiul marinat si il gatim timp de 3-4 minute amestecand continuu.
  4. Se adauga condimetele si ciupercile si totul se mai gateste inca 2-3 minute.
  5. Tunam vinul ramas si apa si lasati totul sa fiarba inabusit timp de 20-25 de minute.
  6. Se adauga smantana amestecata cu faina de konjac si se mai clocoteste putin. Va recomand sa gustati sosul pentru a va asigura ca acesta este condimentat suficient.
  7. Adaugam pastele si fierbem totul timp de 3 minute.
  8. Enjoy!
NutritionLabel-5 O portie de 100g are 88kcal, 3.9g de grasimi, 2.2g de carbohidrati si 10.3g de proteine!

reteta oferita de: dulciurilenuingrasa.ro

Comentarii