3.1-min-1024x683
  • Portii  315 g
  • Timp de preparare  5 minute Timp de gatire  30 de minute
Ingrediente:
Etape
1. Cu ajutorul unui blender, transformam bananele intr-un piure fin. 2. Adaugam oul, albusul, faina de migdale, mixul de fibre, praful de copt, semintele de vanilie/vanilia macinata si eritritolul cu stevia si amestecam totul cu o spatula din silicon pana la omogenizare. 3. Adaugam fulgii de ovaz si picaturile de ciocolata si incorporam totul in aluat. 4. Cu ajutorul unei linguri, formam biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 5. Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius timp de 30 de minute sau pana cand acestia au capatat o nuanta aurie. 6. Ii transferam pe un gratar si ii lasam sa se raceasca complet. Pana la consum, se pastreaza in frigider intr-un vas sau intr-o punga nu inchidere ermetica. Pofta Buna!
100g de biscuiti au doar 281kcal, 15.7g de grasimi, 22.6g de carbohidrati (din care 13.5g fibre) si 10.1g de proteine!

 

Comentarii