biscuiti Dukan cu glazura INGREDIENTE: Mod de preparare
  • Punem intr-un vas taratele de ovaz, taratele de grau, praful de copt, amidonul, laptele praf si scortisoara si le amestecam bine.
  • Adaugam ouale usor batute, indulcitorul si esenta de vanilie.
  • Amestecam aluatul pana la completa omogenizare, apoi il lasam sa se odihneasca cca 20 de minute.
  • Cu ajutorul unei lingurite, formam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, mici gramajoare de aluat, apoi le aplatizam si le dam o forma relativ rotunda.
  • Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 170°C,pentru 20-25 minute.
  • Ii lasam sa se raceasca complet, asezati pe un gratar, apoi ii servim.
 Glazura:

2 linguri de lapte praf amestecate cu 1 lingura de lapte degresat si indulcitor .   Reteta oferita de Mirela Calin  

Comentarii