
100 gr nuci romanești 50 gr alune crude 50 gr migdale crude 1 lingura eritritol 2 linguri de unt Crema 400 gr brânza de vaci 400 gr de piure de dovleac 150 ml smântâna pentru frișca Pulpa de la 1/2 portocala 1/2 lingurița ghimbir 1/2 lingurița Scorțișoara 3 linguri eritritol macinat Mod de preparare Măcinăm nucile, adaugăm untul topit si eritritolul si amestecam pana obținem consistentă unui aluat pe care il întindem intr-o tava rotundă cu pereții detașabili pe care o punem in cuptor aprox 10 minute( depinde de cuptor). Intr-un vas înalt batem smântâna pentru frișca, adaugăm treptat brâza de vaci si piureul de dovleac pe care l-am obținut prin pasarea cu blenderul a dovleacului copt anterior la cuptor 1 ora. Dupa ce am incorporat brânza si piureul adaugăm portocala, eritritolul si condimentele presăram cacao (Opțional) si il punem in frigider câteva ore. Pofta buna! Retata oferita de Dinca Georgiana Maria
Comentarii