12745834_1210500588963298_181666398478457812_n Baza:
  • 150 g nuci macinate
  • 5 g cacao neagra
  • 75 g unt topit
  • indulcitor dupa gust.
Crema:
  • 80 g ciocolata neagra 85%
  •  250 ml smantana fara lactoza
  • 75 g unt 82%
  • indulcitor dupa gust
  • 5 g cacao neagra
  • 85 g mascarpone
  • 15 g gelatina.
Topping:
  • 36g ciocolata 85%
  • 50 ml smantana fara lactoza
  • 55 g zmeura.
Pentru baza am amestecat ingredientele si le-am pus la rece intr-o forma de silicon. Pentru crema am topit ciocolata cu 50 ml smantana pe bain marie. Cand s-a topit si e omogena,se da deoparte si se adauga untul, cacaua, restul de smantana, mascarponele si indulcitorul. Se prepara gelatina dupa indicatii si se adauga in crema, apoi se toarna peste baza si se da la frigider minim 4 ore. Pentru topping se topeste pe bain marie 36 g ciocolata 85% impreuna cu 50 ml smantana. 12743626_1054549947930877_6792488302479710596_n reteta oferita de Let's cook keto

Comentarii