focaccia Ingrediente: 
  • -                      3 linguri tarata de ovaz,
  • -                      3 oua,
  • -                      2 linguri branza degresata,
  • -                      1 praf de copt,
  • -                      condimente dupa preferinte : oregano, busuioc, rozmarin, praf de usturoi.
  • -                      sare dupa gust

  Pasi pentru executare: 

  •  -              se preincalzeste cuptorul la 180 de grade,
  • -               se pune hartie de copt in tava,
  • -               galbenusurile se amesteca cu celelalte ingrediente,
  • -               albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitia rezultata,
  • -               se adauga in compozitie si dupa preferinta, se presara condimente si pe deasupra,
  • -               se coace cca. 20-25 minute in fct. de cuptor,
  • -               se scoate si, se taie cu cutitul de pita.
COLAJ-1

reteta de: Lucica Mialca

Comentarii