
O rețetă de fursecuri care seamana cu cele făcute în mod clasic, pentru cei care nu sunt la dietă. Cu rețeta aceasta vă puteți juca cum vreți voi, puteți schimba aromele sau puteți adăuga goji mărunțite deasupra! DUKAN: Faza Atac, Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitivă. Scara nutrițională – începând de Luni Ingrediente:
- - 3 ouă
- - 5 lg lapte degresat
- - 1 lgt mai plinuța cu făină de konjac
- - 4 lg tărâțe de ovăz măcinate
- - 4 lg lapte praf degresat
- - 4 lg eritritol (îndulcitor)
- - 1 lgt esență de unt
- - 1 lgt esență de nuci
Se pun ouăle într-un vas împreună cu laptele degresat și făina de konjac. Folosin telul electric mixăm compoziția circa 4-5 minute. O să vedeți treptat că începe să se întărească și să se umfle compoziția. După ce ați mixat compoziția scoateți telul și adăugăți restul de ingrediente (tărâțele, laptele praf, eritritolul și esențele). Omogenizați compoziția. Folosind un posh sau pur și simplu cu lingura formați fursecurile pe tava acoperită cu hărtie de copt. Introduceți tava în cuptorul încins la 180 de grade și păstrați la copt circa 15-18 minute (le urmăriți). Dupa ce ați închis cuptorul, întredeschideți ușa și lăsați tava acolo pentru ca fursecurile să se răcească. Se pot pune într-o cutie metalică și lăsate neacoperite vreo 2-3 ore. Au fost perfecte! Sper să le încercați și voi! Poftă bună! Sursa: Retete DUKAN.ro
Comentarii