Ingrediente:
  • 2 kg căpşuni
  • 10 linguri (sau după preferinţele fiecăruia) îndulcitor pudră Clio
  • scorţişoară, cuişoare, nucşoară, esenţă de vanilie
  • 1 lămâie (opţional)

Se curăţă căpşunile şi se pisează. Se adaugă scorţişoară, cuişoare, vanilie şi nucşoară după gust. Opţional, se curăţă şi se taie în bucăţele mici şi o lămâie şi se adaugă la căpşuni. Punem totul la fiert circa 30 de minute şi amestecăm regulat. După ce l-am scos de pe foc, presărăm îndulcitorul Clio şi amestecăm. Datorită faptului că nu conţine conservant, cel mai bine se păstrează la congelator! Sau se mănâncă în câteva zile. Poftă bună!   ­­ Reţetă oferită cu multa amabilitate de către  Claudia Vâga

Comentarii