Homemade Nutella - crema tartinabila (fara zahar, dietetica, diabetica, low carb, keto) Ingrediente:

250 g alune de padure crude 25 g cacao 50 g tagatoza pudra 1 esenta Butter-Vanilla (unt si vanilie) 45 g ulei de cocos topit si racit 100 g coconut cream 75 ml apa Coacem alunele de padure in cuptor circa 10 minute, le lasam sa se raceasca apoi decojim frecandu-le in palme. Punem alunele intr-un robot de bucatarie cu lama S si cu putere de minim 600W si le macinam in reprize de cate 10 secunde, sa nu se incalzeasca compozitia,pana cand acestea isi elibereaza uleiul natural si devin o pasta omogena. Adaugam si restul ingredientelor, exceptand apa si mixam in continuare. Compozitia va deveni foarte groasa si va da senzatia de "caramea" uriasa...dar nu va speriati.Am mutat compozitia in paharul unul blender vertical si am adaugat cate putin apa un pic incalzita pana a ajuns la consistenta dorita. Au iesit 2 borcanele ca cele din imagine pe care le pastrez la frigider. reteta de Let's cook keto

Comentarii