negresa-dukan

Este absolut minunata, glazura face toti banii. Este un dulce fara faina, fara zahar, fara grasimi, fara remuscari. :) Ingrediente:

Pentru glazura: - cantitati pentru o tava de 20 x 20 cm - Preparare:

Pentru o aroma deosebita, de unt, am folosit aroma de unt. Amestecam ingredientele uscate (taratele de ovaz macinate, budinca de ciocolata, laptele praf si praful de copt) si le cernem printr-o sita. Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma, iar galebnusurile le amestecam cu laptele si aroma de unt. Peste ele adaugam ingredientele uscate, omogenizam bine, apoi adaugam albusurile batute spuma cu sarea. aluat-negresa Ungem o tava cu putin ulei (sau punem hartie de copt) si rasturnam compozitia. De preferat, folositi o tava antiaderenta sau o tava din silicon. Cum prajitura nu are grasime, riscam sa se lipeasca in tavile clasice. negresa-in-tava Coacem la cuptorul preincalzit la 180 C pentru cca 40 minute. O lasam sa se raceasca si intre timp preparam glazura. Amestecam laptele praf cu cacaoa, indulcitorul , vanilia, apa/laptele si omogenizam bine. Adaugati apa/laptele dulce treptat, pana obtineti o compoitie care curge, asemenea unei glazuri. Turnam glazura obtinuta peste prajitura si o feliem (sau o feliem inainte si apoi o glazuram). Este absolut minunata! Trebuie sa o incercati! Enjoy! negresa-dukan-1   Reteta de Edith Frincu

Comentarii