12439507_1196373590375998_3673967386677970801_n Blat:
  • 4 albusuri batute spuma cu 50 g tagatoza
  • 30 g nuca prajita si tocata(nu macinata)
  • 30 g faina de nuci
  • 50 g unt 82% topit si racit

L-am copt la foc mediu circa 20 minute si am verificat sa treaca testul scobitoarei (tava mica patrata 18/18) Crema:

  • 4 galbenusuri se amesteca cu 50 g tagatoza
  • 1 lingurita de nes dizolvata in 2 lingurite de apa
se pune pe bain-marie si se mixeaza pana se topeste tagatoza si devine o crema mai groasa. Dupa ce s-a racit crema am adaugat 80 g mascarpone. Separat am mixat 100 g unt 82% la temperatura camerei peste care am adaugat crema de nes si 1 galbenus crud. Am decorat cu 30 g nuca macinata. reteta de Let's cook keto

Comentarii