:
- 200 g quinoa
- 3 linguri ulei de masline
- 1 ceapa rosie taiata felii de 1 cm grosime
- 2 ardei grasi, rosii, galbeni sau amestecati, taiati in fasii groase
- 200 g dovlecel taiat in fasii de un deget
- 3 catei de usturoi, necuratati
- Coaja rasa si sucul de la o lamaie
- Sare,piper dupa gust
- Cateva frunze de patrunjel proaspat, tocate marunt
- 200 g telemea (vaca, oaie, mixta)
:
- Se fierbe quinoa conform instructiunilor de pe pachet si se scurge foarte bine
- Se incinge cuptorul la 180-200C. Se amesteca ceapa si ardeiul gras cu o lingura de ulei si condimente si se da la cuptor 15 min.
- Se amesteca dovleceii si usturoiul cu restul legumelor din tava si se mai lasa 15 min la cuptor.
- Se scoate usturoiul din coaja si se paseaza cu sare si piper. Se adauga restul de ulei, zeama si coaja rasa de lamiae.
- Se pun legumele peste quinoa, iar dressingul se toarna peste ele si se amesteca. Se adauga patrunjelul, se faramiteaza telemeaua si se amesteca totul usor.
Sa aveti pofta !
Comentarii