
- – 4 linguri tarate de ovaz
- – 2 linguri tarate de grau
- – 1/2 plic budinca de vanilie
- – 1 lingurita praf de copt
- –indulcitor dupa gust
- – 1 ou
- – 50 ml lapte
- – esenta de vanilie si esenta de unt dupa gust
- – eu am combinat capsuni&zmeura&afine (pot fi folosite si alte fructe, dupa preferinta)
- – 250 g branza cremoasa
- – 2 oua
- – indulcitor dupa gust
- – 1/2 plic budinca de vanilie
- – esenta de vanilie si esenta de unt dupa gust
Se amesteca toate ingredientele si se lasa compozitia sa stea putin pana se hidrateaza taratele. Se toarna compozitia intr-un vas tapetat cu hartie de copt si se da la cuptor cateva minute la foc mediu pana se incheaga putin (10-15 minute in functie de cat de incins este cuptorul). Se scoate blatul, se aseaza fructele uniform si se acopera cu umplutura (amestecul de oua, branzica, indulcitor, esente, budinca). Se da tarta la cuptor si se lasa pana incepe sa prinda culoare putin. Pofta buna ! reteta de: Lucica Mialca
Comentarii