Ingrediente:
- 1 foaie aluat foietaj
- 700-800gr branză dulce de vaci
- 2 ouă
- 2 linguri îndulcitor (Xylitol)
- sare
- 6-7 piersici
- 10g unt
Foietajul se întinde pentru a se potrivi în tava pentru tartă (diametru de 26/28 cm). Tava se unge in prealabil cu puțin unt. Se așeaza aluatul în tavă. Se amestecă branza cu ouăle, îndulcitorul și un praf de sare până se obține o pasta omogenă.
În cazul în care branza nu este suficient de cremoasă, se poate adăuga puțină smantână sau iaurt cremos. Piersicile se feliaza subțire.
În tavă se așeaza un strat de piersici, un strat de branză, apoi iarasi un strat de piersici, si un strat de brânză și se termina cu un ultim strat de piersici pentru decor.
Se dă la cuptorul încins în prealabil la 180⁰ pentru 30 min.
Poftă bună!
Comentarii