12321544_958545940884191_7648965313490539103_n Blat:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile si se omogenizeaza. Apoi, se adauga restul ingredientelor si se amesteca usor cu o lingura, ca sa nu se lase albusurile! Se coace in cuptorul incalzit in prealabil, la 180*C pentru 30 min. (testul cu scobitoarea)...Se scoate din cuptor si se lasa la racit. Apoi se scoate din forma si se taie 3 blaturi. Crema:

Ingredientele se omogenizeaza bine. Se pun la hidratat 6 foi de gelatina care se dizolva apoi in 150 ml de lapte fierbinte. Se adauga laptele cu gelatina peste crema de branza! Se pune la frigider pentru 30 min. Toping:
  • 200 gr mure si 200 gr zmeura congelate
  • indulcitor
Asamblare: blat insiropat cu sucul scurs de la mure amestecat cu putin indulcitor, jumatate din mure, jumatate din crema de branza, al doilea blat insiropat si el, restul de mure si de crema de branza, ultimul blat insiropat! Se da la frigider 30 min. Intre timp se pregateste gealtina dizolvata in apa cu colorant rosu... Se pune in ea zmeura si indulcitor si apoi se adauga peste tort! Se baga la frigider sa se intareasca! Pofta mare!

reteta oferita de Ticu Anca

Comentarii