Faina de Quinoa bio, fara gluten 375g - Fior di Loto
Descriere
Faina de Quinoa bio, fara gluten 375g - Fior di Loto
Quinoa (Chenopodium quinoa) nu este într-adevăr o cereală, ci o plantă erbacee tipică regiunii andine din aceeași familie ca spanacul și sfecla. Cultivat și consumat încă de acum 5000 de ani de civilizațiile andine precolumbiene și definit de incați ca „mama chisiya” sau „mama tuturor semințelor”.
O curiozitate: datorită caracteristicilor lor, boabele sale au fost selectate și de NASA pentru a hrăni astronauții în misiune. Făina de quinoa se obține prin măcinarea boabelor de quinoa.
Produsul este ambalat într-o atmosferă modificată pentru a mentine calitatea și pentru a imbunătăți durata de valabilitate.
Se poate folosi in combinație cu alte făinuri pentru a inmuia aluatul sau singura, atât pentru produse de patiserie dulci, cât și sărate, biscuiți și prăjituri.
Este ideala pentru prepararea preparatelor vegetariene precum chiftele sau burgerii de legume.
Ingrediente *Faina de quinoa bio
*ingrediente de agricultura ecologica.
Declaratie nutritionala 100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1584kj / 375kcal
Grasimi: 4.6g (din care acizi grasi saturati: 0.8g)
Carbohidrati: 67g (din care zaharuri: 5.2g)
Proteine: 13.6g;
Fibre: 5.5g;
Sare: 0,03g.
Caracteristici Fara gluten, Sursa de fibre.
Certificari Agricultura UE Certificat ecologic IT BIO 006, operator controlat nr. C769
Organism de control autorizat de MiPAAF IT BIO 006
Pastrare si conservare A se pastra in loc uscat si racoros, departe de surse de caldura si de lumina solara. Ambalat in atmosfera protectoare.
Produs in Italia