Mix pentru prăjitura Margherita fără zahăr 420g - S.Martino
Descriere
Mix pentru prăjitura Margherita fără zahăr 420g - S.Martino
Odată cu pregătirea pentru tort Margherita fără zahăr adăugat, dintr-un pachet de 420 g, puteți gusta un tort delicios într-o versiune mai ușoară, ce poate fi preparat cu ulei în loc de unt. Conține praf de iaurt și maltitol, un îndulcitor de origine naturală cu calorii scăzute (cu 40% mai puține calorii decât zahărul tradițional) care se obține din amidonul de porumb.
Mai multe informații ...
Prajitura/tortul Margherita are la baza o reteta veche ce foloseste puține ingrediente: făină, zahăr și amidon de porumb.
Tradiția spune că a fost folosită ca desert de schimb atunci când diferitele familii s-au întâlnit pentru sărbători. Tortul Margherita fără adaos de zahăr S.Martino și-a păstrat simplitatea propunând o versiune fără ulei de palmier, coloranți și conservanți, cu adaos de iaurt.
Pentru preparare, uleiul se folosește în loc de unt pentru o prăjitură cu colesterol redus și conținut de grăsimi saturate. Ca și în cazul altor produse din aceeași linie, în loc de zahăr se folosește un îndulcitor natural, maltitol. Datorita acestor caracteristici, produsul este potrivit in regimurile dietetice cu conținut scăzut de calorii, în grăsimi, colesterol și zaharuri.
La ce oră a zilei?
În ceea ce privește consumul alimentelor bogate în carbohidrați complecși, o porție de tort margherita fără zahăr S.Martino este excelentă pentru începutul zilei, când trebuie să vă refaceți energia. Datorită caracteristicilor sale nutritive care îl fac un produs hrănitor, dar ușor și digerabil, este indicat și în gustări sau înainte de a practica activitate fizică.
Ambalajul contine 1 plic cu mixul baza cu o greutate de 420 grame, pentru prajituri sau tort.
Mod de utilizare: Preîncălziți cuptorul de convecție la 160 °C. Ungeți ușor cu ulei un vas pentru tort de 24 cm. Într-un bol se toarnă conținutul pungii și se adaugă 3 ouă și 120 ml ulei. Se amestecă cu o lingură de lemn timp de 5 minute sau cu un mixer electric timp de 2 minute, până când amestecul are o consistență fina și pufoasă. Se toarnă amestecul în vasul pentru prajitura/tort și se coacepe grătarul mic al cuptorului pentru aproximativ 30 de minute. Scoate-l din cuptor. Lăsați-l să se raceasca timp de 10 minute, scoateți-l din vas si răciți-l la temperatura camerei.
Alergeni Gluten. Poate contine urme de soia si derivati, lapte si derivati, fructe in coaja.
Ingrediente Indulcitor: matitol pulbere, faina de grau moale tip ''00'', amidon de cartofi, iaurt pulbere (2,4%), agenti de crestere (tartrat de potasiu, carbonat de sodiu hidrogenat), arome (contine lactoza), amidon de porumb, sare.
Valori nutritionale* medii pentru: |
100 g de |
1 portie** (75g.) |
%*** |
Valoare energetica | 1556 kJ/373kcal | 1167 kJ / 280kcal | 14 |
Grasimi: | 19g | 14g | 20 |
din care saturate | 3,5g | 2,6g | 13 |
din care mononesaturate | 14g | 11g | - |
din care polinesaturate | 1,6g | 1,2g | - |
Carbohidrati | 56g | 42g | 16 |
din care zaharuri* | 0,6g | <0,5g | <1 |
din care polioli | 28g | 21g | |
din care amidon | 27g | 20g | |
Fibre | 2,8g | 2,1g | |
Proteine | 6,1g | 4,6g | 9 |
Sare | 0,61g | 0,46g | 8 |
*contine in mod natural zaharuri. Zaharurile prezente deriva din aportul natural al ingredientelor.
**Preparat conform instructiunilor, cu oua, unt si lapte integral. Se obtin circa 8 portii de cate 75g fiecare
***Se refera la un adult mediu ce consuma cca 8400kj/2000kcal
Caracteristici Fara zahar adaugat
Pastrare si conservare A se pastra la loc uscat si racoros
Produs in Italia