Unt de shea Eco - Pronat 60g

(0 customer reviews)
1886
9,70 RON
Stoc epuizat
60g
Unt de shea Eco - Pronat 60g
Untul de karite, cunoscut și sub numele de unt de shea, este obținut din semințele de Vitellaria paradoxa, impropriu numite nuci karite. Poate fi ușor gălbui la culoare și are miros plăcut, ușor dulceag.
Datorită caracteristicilor sale este folosit în numeroase produse cosmetice, în industria alimentară sau în produse de patiserie, ciocolată și cofetărie.
Structura acizilor grași:
− Acid lauric (12:0): ≤ 2 %
− Acid miristic (14:0): ≤ 1 %
− Acid palmitic (16:0): 3 - 8 %
− Acid stearic (18:0): 35 – 45 %
− Acid oleic (18:1): 40 - 50 %
− Acid linoleic (18:2): 4 - 10 %
− Acid eicosapentanoic (20:1): ≤ 1,5 %
− Acid arahidonic (20:0): ≤ 2 %
A se păstra la loc răcoros și uscat, la temperaturi între 10-22 °C bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Origine NON EU (Mexic)
 
0
0 out of 5 0 customer reviews
5 star
0%
4 star
0%
3 star
0%
2 star
0%
1 star
0%

Nu exista review-uri la acest produs

Adauga un review

Ratingul tau *

Nota: HTML is not translated!