Burgeri keto din conopida Ingrediente:

800 grame buchete conopida 100 grame branza maturata Trascau (sau cascaval) 100 grame telemea de capra maturata 1 ou 50 grame ketomix pane sare, piper fulgi de chilli 4 catei usturoi Intai, am fiert conopida 15-20 minute, astfel incat sa ramana al dente. In robot, am maruntit intai branzeturile, usturoiul si condimentele. Am adaugat conopida stoarsa bine de apa (o poti presa intr-o strecuratoare cu o lingura), oul si jumatate din ketomixul pane. Am mixat cu pulsatii scurte, 2 minute, pana am obtinut o pasta relativ omogena. Am pus pasta intr-un bol, am adaugat restul de ketomix, am amestecat si am lasat cateva minute pentru ca mixul sa absoarba din lichidul din conopida. Am pregatit o tava de copt cu foaie de hartie si am format 12 burgeri keto din conopida. I-am copt aproximativ 30 minute la 180 grade, i-am intors, apoi i-am mai lasat inca 10 minute. Sunt perfecti atat calzi, cat si reci. Sursa: dietaketogenica.ro

Comentarii