pasta d'oro_nosugarshop

Pastele fainoase din porumb sunt produse naturale obtinute doar din faina de porumb si apa. Nu contin gluten, conservanti, coloranti, colesterol sau ou. Usor digerabile – deoarece nu contin gluten, aceste paste sunt recomandate tuturor, fiind o gustare delicioasa, usoara si sanatoasa!

Foarte multi dintre noi nu isi pot imagina o masa fara paine, paste sau un mic dejun fara cereale cu lapte. Exista insa persoane care nu se pot atinge de aceste alimente toata viata: persoanele cu intoleranta la gluten. Acesta este reprezentat de fractiunea proteica prezenta in cereale – grau, orz, ovaz, secara. Se estimeaza ca aproximativ 0,5 % din populatia Europei sufera de boala celiatica, altfel numita intoleranta la gluten.

Intoleranta la gluten, afectiune rezultata din interactunea factorilor genetici cu cei de mediu – este o boala care afecteaza mucoasa intestinala si determina carente de vitamine si elemente minerale. Pentru a diminua numarul celor care fac grave erori în alimentatie, oamenii de stiinta fac studii si cercetari menite sa descopere acele alimente sigure care pot sa mentina sanatatea sau sa previna complicatiile unor boli deja existente. Astfel, testand alimentele, s-a dovedit ca porumbul nu trebuie sa lipseasca din alimentatia nimanui, fiind indispensabil celor cu intoleranta la gluten.

Pasta d’oro ofera paste din faina de porumb, fara gluten. In plus rezultatele testelor realizate la University of Surrey din Marea Britanie au relevat pentru Pasta d’oro un indice glicemic (GI rating) scazut fiind recomandate in alimentatia persoanelor diagnosticate cu diabet. Pastele Pasta d’oro fara gluten se gasesc pe piata in 9 sortimente: pene, spirale, melci, uburi, scoici, melcisori, lasagne, taietei, taietei patrati. Usor de gatit, acestea nu se sfarama si nu se lipesc in timpul sau dupa fierbere si satisfac cele mai exigente cerinte ale consumatorilor in materie de calitate. NoSugarShop. ro va recomanda pastele Pasta D'oro

Comentarii

Articole similare

Ce este Dieta ATKINS
Dieta Atkins sta la baza cartii "The New Diet Revolution" scrisa de Dr. Robert Atkins in 1970. Din 1972 cand aceasta carte a fost lansata si pana in prezent milioane de persoane au castigat lupta cu...