Ketomix Paine Pufoasa (Low Carb, keto) 300g by Cristina Ionita - Fit Food
Descriere
Ketomix Paine Pufoasa 300g by Cristina Ionita - Fit Food
- LOW CARB
- KETO
Ingrediente: făină de in auriu, albuș de ou, fibre de ovăz, fibre de bambus, făină de psyllium, făină de konjac, bicarbonat de sodiu, inulină, sare, fibre de măr, tărâțe de psyllium.
Ingredients: golden flaxseed flour, egg white, oat fibres, bamboo fibres, psyllium flour, konjac flour, sodium bicarbonate, inulin, salt, apple fibres, psyllium bran.
Declarație nutrițională |
Per 100g |
Per 100g produs finit |
Valoare energetică: |
268 Kcal/1121Kj |
672 Kcal / 2812 Kj |
Lipide: |
4.3g |
33.4g |
Proteine: |
26.9g |
40.3g |
Carbohidrați net: |
1.7g |
8.7g |
Fibre: |
31.9g |
47.8g |
Sodiu: |
873mg |
ATENȚIE: Poate conține urme de: soia, nuci, alune, lapte, ouă, gluten.
WARNING: It may have trace amounts of: soy, walnuts, peanuts, milk, eggs, gluten.
REȚETĂ PÂINE PUFOASĂ (PENTRU 1 PÂINE):
Ingrediente:
150g Ketomix Pâine pufoasă 250ml apă călduță
7g drojdie uscată 5g inulină
30ml ulei de măsline
Mod de preparare:
Într-un castron mic se pun 50 ml de apă călduță în care se dizolvă drojdia cu inulina. Se lasă la activat pentru câteva minute, apoi se completează cu încă 200 ml apă călduță. Acest amestec se adaugă peste 150g de Ketomix Pâine pufoasă și se formează un aluat. Se adaugă și cei 30ml de ulei de măsline și se frământă până se omogenizează.
Aluatul obținut se modelează în forma unei pâini și se așează într-o tavă învelită în pungă de cuptor. Se lasă la crescut aproximativ o oră, apoi se introduce în cuptor ( cu pungă cu tot) la 160 de grade pentru o oră. În ultimele 5 minute se scoate punga și se lasă la rumenit.
Pâinea se poate servi ca atare sau se poate felia și prăji în toaster sau tigaie. Se păstrează în congelator timp îndelungat sau la frigider până la o săptămână.
Poftă bună!
SOFT BREAD RECIPE (FOR 1 LOAF):
Ingredients:
150g Ketomix Soft Bread 250ml lukewarm water
7g dry yeast 5g inulin
30ml olive oil
Method:
Pour 50ml of lukewarm water in a bowl to dissolve the yeast and the inulin. Let it activate for a couple of minutes, then add another 200ml of lukewarm water. Add this mixture to 150g of Ketomix Soft Bread and knead the dough. Also add the 30ml olive oil and knead until smooth and elastic.
Shape the dough into a bread loaf and place it on an oven tray, covered by an oven bag. Let if rise for about one hour, then put it into the oven (leave the oven bag on) at 160°C for one hour. When there are 5 minutes left, remove the bag and let it form a nice golden crust.
You can eat the bread as such or slice it and toast it in a toaster or on a pan. Put it in the freezer if you want to keep for a longer time or in the fridge for up to a week.
Enjoy!
Produs in Romania