Mix pentru blat de pizza (fara carbohidrati, fara gluten) 170g - NoCarb
Descriere
Mix pentru blat de pizza (fara carbohidrati, fara gluten) 170g - NoCarb
Fără gluten | Fără lactoză | Fără soia | Sărac în carbohidrați | Bogat în fibre | Calorii scăzute
Ingrediente: fibre alimentare (celuloza), Agent de îngrosare: tarațe de psyllium, gumă konjac, gumă xantan, gumă tara; Agent de creștere: bicarbonat de sodiu, drojdie uscată, Regulator de aciditate: GDL (glucono delta-lactonă), acid ascorbic; Îndulcitor: eritritol; sare.
Declarație nutrițională |
100g făină |
100g produs finit |
Energie |
9,5 Kcal / 39,7 kJ |
88 Kcal/ 368 kJ |
Energie cu fibre |
162 Kcal / 677 kJ |
136 Kcal /568 kJ |
Proteine: |
1,69 g |
4,10 g |
Grasimi: |
< 0,4 g |
7,87 g |
Carbohidrați: |
0,63 g |
0,2 g |
Fibre: |
76,43 g |
24 g |
Sodiu: |
2,049 g |
0,68 g |
Gluten: |
< 4,0 mg/kg |
|
Alergeni: fără gluten, fără lactoză, fără soia, sărac în carbohidrați, fără semințe uleioase - nuci, fără amidon, bogat în fibre, calorii scăzute
Reteta recomandata pentru o pizza de 28-30 cm diametru / 6 felii:
- 85 g mix pentru pizza
- 1 ou mare (aproximativ 55 g)
- 1 albus de ou (aproximativ 40 g)
- 15 ml ulei
- 80 ml apă
Metodă: Într-un castron, amestecați oul cu albușul. Adăugați uleiul și apa în ouă și amestecați bine. Încorporați treptat mixul de pizza în ingredientele umede până când amestecul este omogen. Puneți aluatul pe o foaie de hârtie de copt și modelați-l cu mâinile umede la grosimea și forma dorite. Înțepăți aluatul în mai multe locuri. Preîncălziți cuptorul la 180°C (350°F). Coaceți crusta de pizza fără topping timp de 15 minute. Scoateți crusta din cuptor. Adăugați toppingurile dorite pe crustă. Se presară cu brânză. Reintroduceși pizza în cuptor și coaceți la temperatură ridicată cu opțiunea de coacere de sus, până când brânza devine maro-aurie.
A se păstra în: loc uscat și răcoros.
Perioada de valabilitate: vezi pe pachet.
Importator si distribuitor: NO SUGAR SHOP SRL, Str. Ctin Radulescu-Motru nr. 22, sector 4
www.nosugarshop.ro, 0756302117