Pudra pentru jeleu sau crema cu aroma de PORTOCALA (lowcarb, fara zahar, fara gluten, keto)100g - NoCarb
Descriere
Pudra pentru jeleu sau crema lowcarb, fara zahar cu aroma de portocala 100g - NoCarb
- FARA ZAHAR
- FARA GLUTEN
- KETO
Ingrediente: Indulcitor: eritritol, stevie, agent de ingrosare: guma konjac, guma tara, Regulator de aciditate:acid ascorbic, Aromă: aromă identică natural, Colorant: beta-caroten, extract de rădăcină de sfeclă.
Declaratie nutritionala | 100g pudra | 170g Produs finit: jeleu | 100g produs finit: crema cu iaurt |
Energie | 24 kcal/100kj | 4.8 kcal/20kj | 4.kcal/179kj |
Proteine | 0g | 0g | 4g |
Grasimi | 0g | 0g | 0g |
Carbohidrati | 0g | 0g | 2.4g |
Fibre | 12g | 2.4g | 1.4g |
Reteta recomandata pentru jeleu de fructe: 20 g pudra de jeleu, 150 ml apa
Mod de preparare: Pune pudra intr-un castron si adauga apa amestecand continuu cu un tel.
Lăsați jeleul să se întărească cel puțin 30 de minute la frigider, apoi folosiți-l. (Poate fi consumat singur sau cu garnitura precum: frisca, fructe, inghetata etc.- dupa dieta)
Rețetă recomandată de cremă pentru dieta keto: 100 g pudră de jeleu, 750 g smântână grasă (20% sau 30%, sunt ambele potrivite)
Mod de preparare: Pune pudra intr-un castron si adauga smantana amestecand continuu cu un tel de mana sau blender. Crema făcută cu smântână de 30% grasime grasă poate fi folosită imediat. Crema făcută cu smântână de20%: Lăsați crema să se întărească cel puțin 30 de minute la frigider apoi folosiți-o.
Reteta recomandata de crema pentru dieta fara grasimi: 100 g pudra de jeleu, 750 g iaurt degresat.
Mod de preparare: Se pune pulberea intr-un castron si se adauga smantana sau iaurtul amestecand continuu cu un tel de mână sau blender. Lăsați crema să se întărească cel puțin 30-60 de minute la frigider apoi folosiți-o.
Produs in UE