Gelatina rosie Eco (fara zahar, vegatn, fara gluten) 2x7g - BioVegan
Descriere
- Vegan.
- Fără gluten.
- Fără zahăr
Ingrediente: agent de gelifiere: agar-agar*, amidon de cartofi*, făină din rădăcina arrow (maranta)*, pulbere de sfeclă roșie*, acidifiant: tartrat de potasiu¹.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
¹= tartru (piatră de vin).
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
Valoare energetică | 1202 kJ / 286 kcal |
Grăsimi, din care: | 0,5 g |
- acizi grași saturați | 0,1 g |
Carbohidrați, din care: | 54 g |
- zaharuri | 4,0 g |
Fibre | 27 g |
Proteine | 0,8 g |
Sare | 0,48 g |
Mod de preparare:
1. Amestecați conținutul unui pliculeț în 250 ml de apă rece și îndulciți după gust.
2. Aduceți lichidul la fierbere timp de 2 minute, amestecând constant.
3. Înlăturați de pe foc, amestecați ocazional aproximativ 10 minute și lăsați-o să se răcească până când glazura devine puțin catifelată.
4. Întindeți glazura peste tort începând din centru. Tortul poate fi tăiat după ce s-a răcit (în aproximativ 30 de minute).
Sfat: presărați prăjitura în mod uniform cu întăritor de creme Biovegan, pentru a preveni înmuierea blatului.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Biovegan GmbH. Germania.