
125 g Mix fibre cu faina de konjac NoCarb Noodle 5 oua mici 15 g drojdie (noi am folosit jumatate de cantitate uscata si jumatate proaspata) 70 g ulei (noi am folosit din seminte de struguri) 75 g apa calduta 1 plic praf de copt Sare (noi am folosit o lingurita rasa de sare Himalaya - cantitatea de sare difera in functie de gustul fiecaruia) Mod de preparare: Amestecam drojdia, apoi o diluam cu apa, dupa care amestecam si framantam bine cu restul ingredientelor. Formam painica, pe care apoi o punem pe hartie de copt, crestam partea de sus a painii si o asezam in punga pentru copt, pe care o legam bine ca aburul format in timpul coacerii sa nu poata iesi. Lasam sa stea 20 de minute in cuptorul caldut (30 grade), dupa care dam drumul cuptorului la progam normal de coacere. Dupa 45 de minute de coacere scoatem painica din cuptor, indepartam punga de copt, intepam pe alocuri painica cu o scobitoare dupa care o reintroducem in cuptor pentru inca 10 minute. Inainte de a o reintroduce in cuptor putem sa ungem painica cu ou si sa o presaram cu seminte. Valori nutritionale per painica (a noastra a avut 450 g) Valoare energetica: 935 kcal Proteina: 30 g Grasimi: 95 g Carbohidrati: 1,3 g Fibre: 125 g Numarul de calorii poate fi scazut prin micsorarea cantitatii de ulei folosit, dar cu cat micsoram cantitatea de ulei, cu atat crestem cantitatea albusului de ou.
Comentarii